A rájátszásban is folytatta veretlenségi sorozatát a Fót SE I.

by fnora

A csapat,  mely a IV. osztályú felnőtt bajnokság középcsoportjában kiválóan szerepelt, nagy előnnyel jutott be a felsőházi rájátszásba. Itt négy csapat vív oda-vissza mérkőzéseket az elkövetkező hetekben, és a nyertes egy osztállyal feljebb jut. Gyakorlatilag biztosítva van már a nyerés, sőt, ha a Szadai SE holnap nem nyer, akkor már ünnepelhetnek is.

A kellemes időben a szokásosnál kicsit többen látogattak el a felsőházi városi rangadóra. A mérkőzés elején nagyon nagy fölényben játszott a Fót, 11-esből meg is szerezte a vezetést. Később kiegyensúlyozottabbá vált a játék és a Kisalag szintén 11-esből kiegyenlített. Mikulka Gyula Gergő az 55. percben lőtte be a győztes gólt.

A mérkőzés után Olajos Sándor ennyit mondott a játékról :

“A hazai csapatnak több lehetősége volt, hogy eldöntse a mérkőzést, de a végén az akaratnak köszönhetően, azért kis szerencsével pontot is tudtunk volna szerezni. Megtizedelve voltunk ma, volt pár fontosabb hiányzó, és például az egyik kapust kellett mezőnyjátékosnak beállítanom. Nagyon büszke vagyok a csapatra, és a jövő héten a Verest otthon mindenképpen meg szeretnénk verni. A titkos reménybeli 3. helyet el szeretnénk csípni.”

Serdült Tamással a Fót SE I. játékos-edzőjével már a mérkőzés előtt is beszéltünk. Ekkor elmondta, hogy egyértelmű céljuk a bajnokság megnyerése.

“Körülbelül 27 éve nyert fóti csapat bajnokságot, ezért is mondjuk néha azt a mérkőzés előtti “összetartásnál, hogy 27 Fót és nem 1-2-3 Fót. A másik célunk, hogy 100 százalékosan nyerjünk.”

A mérkőzés után Tamásnak ez volt a véleménye a játékról:

“Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a Kisalag csapata jól dolgozott az egész meccsen, a korábbiakhoz képest sokkal hátrébb álltak be védekezni és feladták a támadások szervezését. Voltak helyzeteink, de rendre kimaradtak. Gratulálok a Kisalag csapatának és további sikereket kívánok nekik. 17 mérkőzésből 17 győzelem, nagyon szép teljesítmény. Gratulálok a csapatomnak”.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább