Szalonna, kolbász és hurka helyből – a Kiss-Böllér 13 éve látja el hagyományos eljárással készült húsokkal a fótiakat.
A vállalkozást egy testvérpár alapította 2009-ben. Üzemükben mintegy húszféle terméket gyártanak, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre: az élelmiszerek mentesek mindenféle adalékanyagtól, tartósítóktól, színezékektől és ízfokozóktól.
A cégnek is helye van abban az információs füzetben, amelyet a Városunkért Alapítvány Fót készít a fótiak számára annak érdekében, hogy jobban megismertesse a helyi lehetőségeket az itt élőkkel. „A helyi vállalkozásoknak mindenképp érdemes megjelenniük a kiadványban, hogy még több fótihoz eljusson a hírük. A célunk a helyi gazdaság további erősítése, fejlesztése” – hangsúlyozza Tóth Krisztián, a Városunkért Alapítvány Fót alapítója.
A kiadványhoz várják minden fóti vállalkozás jelentkezését július 12-ig a varosunkertalap@gmail.com címen.
Több információ a Városunkért Alapítvány Fót Facebook-oldalán található: https://www.facebook.com/varosunkertalapitvanyfot