13 ezer termék közül válogathatunk az újonnan megnyílt Rossmann drogériában

by franciska

Mától a fótiak is élvezhetik a Rossmann drogéria színvonalas szolgáltatásait, termékeit. A május elején átadott Príma élelmiszer-áruház közvetlen szomszédságában nyílt meg a Rossmann, amelynek átadó ünnepségén részt vett Tuzson Bence igazságügyi miniszter, Fót és térségünk országgyűlési képviselője, dr. Vass György polgármester,  Bíró Zoltán alpolgármester és Flórián László, a Rossmann ügyvezető igazgatója.

 Tuzson Bence rövid beszédében kiemelte, hogy a drogéria megnyitásával Fót lakossága magas színvonalú szolgáltatásokat vehet igénybe a városon belül.

„Nagy hiányt pótoltunk ezzel az üzlettel. Szeretném megköszönni a Rossmann vezetésének, a Bederna családnak, hogy Fóton hozták létre az üzletüket, továbbá köszönetet mondok Dr. Vass György polgármesternek és a városvezetésnek, hogy ilyen színvonalú szolgáltatás jelent meg a városban, amely a lakosság életkörülményeit javítja”- mondta Tuzson Bence.

Flórián Lászlótól, a Rossmann ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy 13 ezer termék közül válogathatnak a lakosok az üzletben. A drogériának a babaprogramja az egyik legnépszerűbb, de az árucikkek  vásárlása mellett az üzletben fotónyomtatásra is van lehetőség.

A beszédek után szalagátvágással nyitott meg a Rossmann, ahol a lakosok a nyitóakció keretében nem kevés terméket vásárolhatnak meg kedvezménnyel.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább