Újabb menő helyen reggelizhetnek a fótiak

by fnora

Meglátogattuk a Móricz Zsigmond úton a Cheerio reggeliző és brunch éttermet. A közösségi médiában értesültünk arról, hogy új hely nyílt Fóton, ahol finom falatokat és nagyszerű kávékat ízlelhetünk.

A Móricz Zsigmond úton ugyan nem volt egyszerű a parkolás hétköznap a kávézó előtt, de megérte a kisebb sétát a hely letesztelése. A Cheerio tágas és modern hely, ízléses dizájnnal kialakítva.  A hely reggelizőként és brunch étteremként nem ígér gulyáspörköltet és Jókai-bablevest, de nem is baj. Ízletes kencéivel, sonkás, sajtos bundáskenyerével, falatkáival, bőséges reggelikínálatával, illetve napi menüivel fogadja éhes gyomrú vendégeit.

Mi a kávékínálatból fogyasztottunk, egy cappuccinót és egy melange-ot, amely nem hétköznapi, hanem igazi finom kávé, ami mellett az ember örömmel elücsörög. A helyhez egy cuki, Johnny névre hallgató kutyus is hozzátartozik, aki nagyon barátságos, és könnyen ismerkedik a vendégekkel.

Reméljük, hogy sokáig csillapítja a fótiak éhségét a hely, és deríti őket jobb hangulatra. Bár a Bundiner cukrászda pár méteres közelsége merész helyválasztásnak mondható egy kisvárosban, aki nem a kávéház jellegét akarja kihasználni a Cheerio-nak, mint mi, annak biztosan nem jut eszébe párhuzamot vonni egy cukrászda és egy kávéház, reggeli és brunch étterem között.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 7:30-15:00

Szombat: 7:30-13:00

Vasárnap: 7:30-13:00

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább