Rengetegen voltak kíváncsiak a Neoton Família koncertjére

by ktgy
Az 1965-ben alakult Neoton 1977-ben vette fel a Neoton Família nevet. Idehaza több mint 30 nagylemezük jelent meg, Magyarországon több mint 7 millió hanghordozót adtak el. Külföldön is sikert sikerre halmoztak, eladtak körülbelül egymillió lemezt. A zenekar tagjai számos alkalommal változtak, 2005 óta Csepregi Éva a Neoton Família Sztárjai együttes frontembereként lép színpadra. A mostani tagok: Végvári Ádám, Baracs János, Lukács Andrea, Lukács László és a dobok mögött Heatlie Dávid, Csepregi Éva fia ül.
A koncert előtt beszélgettünk az egyik legnagyobb rajongójukkal, Sikorszkiné Ildikóval, aki barátaival Ózdról jött el a Neoton-koncertre. Ők már órákkal a kezdés előtt elfoglalták a helyeiket az első sorban, hogy minél közelebbről láthassák a kedvenceiket. Amikor “elérhető közelségben” van a koncert, mindig elmennek meghallgatni őket. Tavaly kilenc koncertre sikerült eljutniuk, és remélik, hogy az idén is látnak ennyi fellépést.
Ildikóék gyerekkoruk óta szeretik az együttest, és körülbelül 15 éve járnak “aktívan” a koncertjeikre. Természetesen rengeteg bakelitlemezük, CD-jük van a Neotontól. Még az autóban is mindig az együttes slágereit hallgatják.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább