Nagycsaládosok Fóton: hármas ikreik születtek

by Ujvári

Baldoniék nagycsaládosok lettek tavaly ősszel. Baldoni Kinga hármas ikreknek adott életet, két kislánynak:  Szófiának és Larának, és egy kisfiúnak: Márkónak. Igaz, korábban is örülhettek ikreknek: Matteonak és Grétának, akik már nyolcévesek. 

Az apa, Baldoni Marcello az olasz nagykövetségen dolgozik, míg felesége, Kinga – érhető módon – főállású anya. Egy kirándulás alkalmával találkoztak, amin pár nélkül vettek részt, viszont onnantól kezdve tartották a kapcsolatot, romantikus közelségbe kerültek. Megismerkedésük is épp olyan váratlan volt, ahogy az ikreik érkezése, hiszen nincs egyikük felmenője között sem ikerpár, ami szinte hihetetlen.

A család már Fóton lakik hét éve. Kinga matematikát és informatikát tanított korábban a fóti gimnáziumban, gyermekszeretete már ekkor megmutatkozott, hiszen egy multicéget hagyott ott a tanítás kedvéért.

Az önkormányzat képviselő testületének támogatása lehetővé tette, hogy egy gondozónőt alkalmazzanak, aki a kicsik, az összesen 5 gyermek körül egy éven keresztül segédkezik.

Dr. Vass György polgármester szerdán személyesen is meglepte a gyerekeket és a szülőket ajándékokkal.

A képen is látszik az a mesebeli boldogság, amit nehéz is lenne szavakkal visszaadni.

Bővebben a Fóti Hírnök júliusi számában olvashatnak róluk.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább