Már nyár végén használhatjuk a fóti görpályát!

by franciska

 

A Fóti Közszolgáltató Nonprofit Kft. közösségi oldalán osztotta meg a lakosokkal a hírt, hogy országos pályázaton nyert a város támogatást a fóti görpálya megépítésére. 

A Kft. hamarosan elkezdi a görpálya építésének előkészítését a Somlyó-tónál, és a nyár végén már használatba is vehetik a létesítményt a rolleresek, deszkások és deszkázni vágyók.  A pályáról a következő részleteket osztotta meg a FKN Kft.

“Egy negyedíves indítódombon kezdődne, melyről két irányban haladhatna a résztvevő. Bal oldalt egy manual boksz és talajkorlát közül választhatna, jobb oldalon egy taco vagy rainbow korlát, vagy egy körpiramis tarkíthatná a menetet. Újabb lendületet szerezve döntött padka és korlát következik, mely az utcai skateboardosok kedvelt eleme. A hosszú pályaszakasz „levezetője” egy speed bump, duplahullám, majd egy döntött fal. A kulcslyuk medencében két különböző mélységben fejleszthetők az egyéb technikai tudást igénylő figurák, ezt a gördeszkások mellett a kerékpárosok is igénybe tudnák venni.”

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább