Kedves kezdeményezést indított útjára a Tóparti Bisztró

by franciska
A Tóparti Bisztró munkatársai remek összefogásra buzdítanak, hogy a rászoruló idős fótiakat egy-egy karácsonyi bejglivel ajándékozhassuk meg. Csatlakozzunk minél többen a kezdeményezéshez!
1500 forintot és egy idős, rászorult fóti lakos nevét és címét kell megadni, hogy a bisztró munkatársai karácsonyi bejglivel ajándékozzák meg őket. A Tóparti Bisztró karácsonyi  kezdeményezését mi is közöljük!
“Ajándékozz velünk egy falatnyi karácsonyt!
Legyen azok számára is ünnepi a karácsony, akiknek nem sokban különbözik a fakó, magányosan töltött hétköznapoktól a szeretet ünnepe! Vigyünk egy kis pislákoló ragyogást a fénytelen otthonokba!
A Tóparti Bisztró egyedül élő, rászoruló időseknek szeretne egy kis örömet ajándékozni mákos és diós bejglijeivel. Segíts nekünk, csaljunk minél több magányos arcra mosolyt egy kis figyelmességgel!
A Tóparti Bisztró minden általatok felajánlott fél bejglihez hozzáteszi a másik felét.
1500 Ft felajánlással megédesítheted valaki karácsonyát.
Segíts, hogy minél többeket megajándékozhassunk!
Ha él a környezetedben olyan rászoruló, idős ember, akinek örömöt szerezhetünk, jelezd felénk! Jelölni név és cím megadásával a topartibisztro@gmail.com címen vagy ellátogatva hozzánk, személyesen tudtok Fóton vagy a szomszédos településeken élő magányos időseket.
A bejgliket december 23-án szállítja ki a Tóparti Bisztró csapata.”

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább