Indul az első Fóti Fater hét

by franciska
Június 19- 25. között  a Vörösmarty Művelődési Ház számos szuper programmal várja a kicsiket és a nagyokat  az első Fóti Fater héten. A művelődési ház munkatársai hagyományteremtő  programsorozatot szándékoznak megvalósítani.

Az apák napja kezdeményezése Amerikából indult, az elsőt 1910. június 19-én tartották. Magyarországon az apák napját június harmadik vasárnapján ünnepeljük. Ennek kapcsán a Vörösmarty Művelődési Ház június 19-25. között egészhetes programsorozatot szervez, mellyel fel szeretné hívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az apák szerepe a családban.

Olyan előadók látogatnak el a művelődési házba, akik hasznos tanácsokkal, saját élettapasztalatukkal és nem utolsósorban humorral fűszerezve segítik az apukákat eligazodni.

A hét végén izgalmas családi napra várják az érdeklődőket, együtt lehet játszani apával – és persze anyával is. Lesz gokart, csocsó, jégkorongos játék, kézműveskedés, lovagi torna, valamint ezekhez kapcsolódó versenyek is. A művelődési ház Facebook-oldalán meghirdetett álomautókészítő verseny legjobb három alkotását kiállítják a családi napon, ahol sor kerül a díjátadóra is.

 

A Fóti Fater hét programjai:

június 19-20. :  apukák köszöntése verssel a művelődési ház Facebook-oldalán, blogbejegyzés apáknak egy szabadnapos apától

június 21. 18.30 órakor Pál Feri atya Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig című előadása

június 22. : apukás film, meseajánló a művelődési ház Facebook-oldalán

június 23. 18.30 órakor Léder László pszichológus Apalélekről, apátlanságról és a csendes apa-forradalomról című előadása

június 24.: kvíz apáknak a művelődési ház Facebook-oldalán

június 25. : 14-18 óráig Fóti Fater nap családi programjai

19 órakor Lengyel Tamás KITOLÁS apanevelés kezdőknek és haladóknak című előadása

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább