Így rendelhet házhoz a fóti éttermekből – árak és információk

by fnora
A december 11-ig tartó korlátozó intézkedések részeként az éttermekben és vendéglátóhelyeken helyben fogyasztásra nincs lehetőség. A legtöbb helyen ezt a nehéz időszakot házhozszállítással, illetve elvitelre történő étel-  és italkiadással próbálják átvészelni. Utánanéztünk a fóti lehetőségeknek.
A Kastély Étterem kétféle menüt kínál 1100 illetve 1450 forintos áron. Az ár tartalmazza a kiszállítás költségét is, de tételenként 100 forint a csomagolási költség. Lehetőség van a megrendelt ételek személyes elvitelére is. 12 és 19 óra között az  À la carte étlapról is lehet rendelni hasonló feltételekkel. Napi kb. 200 menüt, és egyelőre nem túl sok À la carte rendelésre főznek, ami nem elég a túléléshez. Állításuk szerint háromszorosára kellene növelniük a forgalmat, ami azért szerencsére növekszik.
A kialakult helyzetre való tekintettel a Fáy Présház Étterem is elindította a házhozszállítás és a rendelés elvitelre szolgáltatásokat. Ők is kínálnak menüt (1800 forint), de az étlapról is lehet választani. A kiszállítás Fót belterületén ingyenes és az egyéb költségeket (csomagolás, kártyás fizetés miatt felszámolt költség) most elengedik. A forgalom a hétvégén és hétfőn nagyon jó volt, de általában is elégedettek.
A Vörösmarty téri Lángosos csak elvitelre készít ételeket.
A Botos Vendéglőnél a házhozszállítás minimum 3000 forinttól lehetséges és Fóton belül ingyenes, de van lehetőség a rendelés személyes elvitelére is. A csomagolásért 100 forintot számolnak fel tételenként.
A Casa Pizzéria menüket kínál 1150 forintért (előre leadott rendelés és elvitel esetén 1050 forintért), de lehet az étlapról is rendelni. Ők már korábban is szállítottak ki, de ez most természetesen növekedett. A kiszállítás Fóton és a “környéken” ingyenes, a csomagolási költség 100 forint dobozonként.
Az Auchan melletti Menü Kuckó Étterem ötfajta menüt kínál 890 és 1300 forint közötti árakon, Fótra ingyenes kiszállítással. A csomagolási költség 60 forint/doboz.
A Cocco Mio Mediterrán Étterem december 10-ig zárva tart.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább