Folyamatosan bővül a HelloParks Fót

by franciska

A terveknek megfelelően zajlik a bővítés és a fejlesztés a HelloParks fóti telepén. Júniusban kapta meg a használatba vételi engedélyt a HelloParks Fót első, 45 000 négyzetméteres üteme, és épül a következő, 26 000 négyzetméteres raktárcsarnok is.

A HelloParks Fót legújabb, 26 000 négyzetméteres csarnoka elérte a szerkezetkész állapotot. Az FT6 lesz a negyedik raktárépület, amit a Futureal-csoporthoz tartozó cég átad az idén. Az FT1-es első ütem kiadottsága közel 60 százalékos, a leszerződött bérlők meg is kezdték a beköltözést, a még elérhető területre pedig előrehaladott tárgyalások zajlanak. A most épülő FT6-os csarnokba a tervek szerint decemberben költöznek majd be az első bérlők, olvashatjuk a Portfolio.hu  portálon.

 

Ez lesz a HelloParks első City Flex típusú raktára, ami már az 1000 négyzetméteres bérleti igényeket is képes kielégíteni. A Big Box csarnokokhoz hasonlóan a kisebb City Flex szintén rendelkezik majd dokkoló és drive-in kapukkal, de azokhoz képest alacsonyabb a belmagassága és kisebb a mérete, így jobban megfelel majd a városi logisztikát és könnyűipari gyártást vagy összeszerelést végző vállalkozások számára.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább