Exkluzív lakástextilt is találunk Fóton

by franciska

Tudta, hogy Fóton exkluzív lakástextileket, karnisokat, tapétákat is talál? A Munkácsi Szalon több mint 10 éve foglalkozik egyedi tervezéssel és kivitelezéssel a város szívében. A vállalkozás a tulajdonos családi nevét hordozza, és a személyre szabott kiszolgálás mellett egyedi tervezésű, illetve magas minőségű termékeket biztosít a vevők számára.

A szalon is helyet kap a Városunkért Alapítvány Fót készülő helyi információs füzetében. Az alapítvány azért készít tájékoztató kiadványt a fótiak számára, hogy jobban megismertesse a helyi lehetőségeket az itt élőkkel. Hiszen minél erősebb a helyi gazdaság, minél többen vesszük igénybe a fóti termelők, üzletek, vállalkozások szolgáltatásait, annál erősebbé válik városunk gazdasága is.

Tóth Krisztián, a szervezet alapítója felhívja a figyelmet: július 12-ig még várják a kiadványhoz a fóti vállalkozások jelentkezését a varosunkertalap@gmail.com címen.

Több információ a Városunkért Alapítvány Fót Facebook-oldalán található: https://www.facebook.com/varosunkertalapitvanyfot

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább