Elszakadt a papucsa – így kapták el a rendőrök Fóton az üldözött férfit

by Karakai Ildikó

Bódult állapotban, eltiltás hatálya alatt vezetett, és körözték is – írja róla a police.hu.

Kedden, röviddel dél előtt tűnt fel a rendőröknek Fóton egy zavartan viselkedő járművezető, ezért akarták ellenőrizni. A sofőr, amint meglátta az egyenruhásokat, megpróbált elmenekülni, de a rendőröknek sikerült megállítaniuk. Ekkor  a férfi kipattant a kocsiból és futásnak eredt.

A zsaruknak nem kellett sokáig üldözniük, a férfi vesztét a lábán lévő műanyag papucs okozta. A lábbeli elszakadt, viselője pedig elesett.

Mint kiderült, azért próbált a 25 éves férfi meglépni a rendőrök elől, mert jogerősen kiszabott büntetését korábban nem kezdte meg, és a járművet is engedély nélkül vezette. A rendőrök elfogták, megbilincselték és a előállították a kapitányságra. miután zavartnak találták, kábítószer-gyorstesztet is készítettek, és az pozitív eredményt mutatott.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai N. Rolandot megbírságolták az  engedély nélküli vezetésért és járművezetés bódult állapotban vétség gyanúja miatt feljelentést tettek ellene. A férfit végül a büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Forrás: police.hu

Képünk illusztráció.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább