Brutális dolgokról számolt be egy fóti hajléktalan

by fnora

Egy fiatalokból álló csoport zaklathatja a férfit, aki a Metropolnak beszélt az őt ért bántalmazásokról.

Rendszeresen megvernek és levizelnek egy 60 éves hajléktalan férfit Fóton – írja a Metropol. A lap a közterületeken élő Tóth Gábor Tamás állításai alapján számol be arról, hogy valakik rendszeresen bántalmazzák őt. A hajléktalan férfi hosszú évek óta Fót közterületein éli életét, buszmegállók közelében, parkokban vagy parkolókban húzza meg magát.

Három hónappal ezelőtt a férfi összetalálkozott egy fiatalokból álló társasággal, akik az elmondása szerint azóta többször is bántalmazták már őt.

“Egy szőkésbarna, jól kigyúrt, 80 kiló körüli fiú egy barna barátja kíséretében rendszeresen megver. Odajönnek hozzám, aztán következik a dirr-durr-csitt-csatt, majd rám üvöltenek, hogy takarodjál innen, szemét csöves! Általában a kisalagi sportpálya közelében alszom, nem tudom, miért és mivel zavarom őket. A felszólításukra átmentem a buszpályaudvarhoz, de ott is megvertek legalább négyszer” – mondta a lapnak Gábor, aki azt is elpanaszolta, hogy a fiatalok több alkalommal le is vizelték őt.

A hajléktalan férfinek meggyőződése, hogy a fiatalok az ő bántalmazásával egy szervezett akcióban vesznek részt. A férfi még azt is elmondta, hogy rendőrségi feljelentést eddig még azért nem tett az őt érő bántalmazások ügyében, mert nem tudja az elkövetők nevét.

„Mindig este jönnek, és a feladatokat is felosztották maguk között.

Az egyikük tőlünk 5-6 méterre megáll, és csak figyeli az utcát, hogy tiszta-e a levegő, és ha nem jönnek lehetséges szemtanúk, értesíti a barátját, hogy minden rendben! Ugyancsak ő szól, ha úgy látja, hogy már eleget kaptam” – panaszolta a lapnak Tóth Gábor Tamás.

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább